Вчера ви споделихме селекция от най-красивите рокли на събитието Златен глобус 2024,

...
Вчера ви споделихме селекция от най-красивите рокли на събитието Златен глобус 2024,
Коментари Харесай

Най-ефектните мъжки костюми на Златен глобус 2024

Вчера ви споделихме селекция от най-красивите рокли на събитието Златен глобус 2024, както и част от най-вълнуващите моменти от церемонията. Днес насочваме взор към шармантните и ексцентрични фешън избори актьорите.

Събитието беше хазаин на изключителни стилове и излъчваше атмосфера на иновация и характерност в света на мъжката мода. 

Един от най-забележителните моменти на вечерта беше външният тип на номинираният артист Андрю Скот, който реши да наруши стандартите с бял костюм на Valentino, заменяйки обичайна черна вратовръзка с бяла тениска. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Warren Alfie Baker (@warrenalfiebaker)

 

Бари Кеоган, различен ирландски артист, облечен в алено от глава до пети с Louis Vuitton провокира удивление. Актьорът добави своя избор с ефектна брошка във формата на козирог. Червеният костюм, комбиниран с бяла риза и черни обувки притегли вниманието на всички. Облеклото на Keоган е съвършен образец за това по какъв начин мъжете могат да опитват с цвят и аксесоари, с цел да създадат изказване на аления килим.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Just Jared (@justjared)

 

А някои аксесаори бяха от нужда, като този на ръката на Педро Паскал, перфектно вписващ се в неговия изискан черен тоалет от Bottega Veneta.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от StainsofPascal (@stainsofpascal)

С тези невероятни фешън изяви, най-добре облечените мъже на Златен глобус 2024 потвърдиха, че стилът е въпрос на характерност и ентусиазъм. Всяко облекло стана израз на персона и креативност, съчетавайки грациозност и авангард. Вижте останалите в галерията!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР